Aanpassing van de berekening

Wanneer u een berekening bij ons heeft laten maken dan komt het vaak voor dat tijdens de bespreking met uw (ex)-partner er toch nog enkele zaken aangepast moeten worden.

In dat geval kunt u met ons contact opnemen. Kleine aanpassingen in een berekening die niet ouder is dan 2 maanden verzorgen wij kosteloos voor u. Wanneer de berekening echter langer dan 2 maanden geleden is gemaakt zijn wij genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen. Voor het aanpassen van een berekening die ouder is dan 2 maanden rekenen wij € 100.

Soms is het handig om eerst uw draagkracht te laten berekenen zonder dat u de gegevens kunt verstrekken van uw ex-partner. In dat geval kunt u binnen 6 maanden kosteloos een aanpassing door ons laten verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat u eerst een inschatting kunt maken wat u maximaal zou kunnen bijdragen aan de kosten van de kinderalimentatie en partneralimentatie en zorgen daarna dat de berekening wordt aangepast rekening houdend met het inkomen van uw ex-partner.

%

Zekerheid

Zekerheid dat uw alimentatie klopt!

Wij zorgen er voor dat uw alimentatie weer up to date is en voldoet aan de huidige wettelijke maatstaven!