Alimentatie berekening aanvragen

Wanneer u een berekening bij ons laat maken dan kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier. Heeft u nog vragen over het aanleveren van gegevens welke benodigd zijn voor een alimentatieberekening neemt u dan contact met ons op.

Wanneer later blijkt dat niet alle gegevens (juist) zijn aangeleverd kunnen wij deze alsnog in de berekening kosteloos voor u aanpassen Alleen wanneer de berekening langer dan 2 maanden geleden is gemaakt zijn wij genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen. Voor het aanpassen van een berekening die ouder is dan 2 maanden rekenen wij € 100.

Soms is het handig om eerst uw draagkracht te laten berekenen zonder dat u de gegevens kunt verstrekken van uw ex-partner. In dat geval kunt u binnen 6 maanden kosteloos een aanpassing door ons laten verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat u eerst een inschatting kunt maken wat u maximaal zou kunnen bijdragen aan de kosten van de kinderalimentatie en partneralimentatie en zorgen daarna dat de berekening wordt aangepast rekening houdend met het inkomen van uw ex-partner.

%

Zekerheid

Zekerheid dat uw alimentatie klopt!

Wij zorgen er voor dat uw alimentatie weer up to date is en voldoet aan de huidige wettelijke maatstaven!