MediationSupermarkt

Alimentatie Deskundige

 

WELKOM OP ONZE WEBSITE WAAR U EEN ALIMENTATIEBEREKENING KUNT AANVRAGEN

 

Bedankt dat u voor ons gekozen hebt voor het verzorgen van een alimentatieberekening.

De Alimentatie Deskundige is de specialist in het maken van verschillende soorten alimentatieberekeningen. Partner- en/of kinderalimentatie (ook voor een ondernemer), herberekeningen en berekeningen met een samengesteld gezin.

Wij zijn ervaren en deskundig in het maken van alimentatieberekeningen en nemen u graag het werk en de zorg uit handen. U kunt ervan op aan dat de berekening door ons op een juiste en duidelijke manier wordt opgesteld conform de huidige alimentatienormen, in een rapportage met een duidelijke uitleg.

Indien u voor het eerst met ons contact heeft, stelt u wellicht prijs op een nadere kennismaking met ons. Wij stellen u in die gelegenheid door op de contact-button te klikken waar u uw contactgegevens kunt achterlaten waarna wij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

Wij hanteren 2 soorten berekeningen:

  • De full service alimentatieberekening;
  • De basis alimentatieberekening.
  1. Bij de full service alimentatieberekening laat u uw personalia achter waarna wij contact met u opnemen. Wij begeleiden u dan volledig in het traject naar het maken van de berekening.
  1. Bij de basis alimentatieberekening vult u het begeleidingsformulier in aan de hand waarvan wij voor u de alimentatieberekening opstellen.

Alimentatiedeskundige vervaardigt op maat gemaakte alimentatieberekeningen aan de hand van gegevens en informatie die u ons ter beschikking stelt.

Zodoende hoeft u zelf geen alimentatieberekening (meer) te maken en heeft u er ook geen omkijken meer naar. Het enige wat u hoeft te doen is er voor te zorgen dat de benodigde gegevens voor het maken van de alimentatieberekening bij de Alimentatie Deskundige terecht komen. Daartoe kunt u klikken op de PDF-koppeling.

Hierdoor wordt er een formulier geopend dat u stapsgewijs kunt invullen.

Zodoende wordt alle benodigde informatie opgevraagd en wordt er niets vergeten/over het hoofd gezien. U kunt de vragen op dit formulier zelf, samen met uw cliënt of door uw cliënt laten doorlopen.

En mochten er desalniettemin toch vragen van uw kant zijn over de aan te leveren gegevens dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Door deze werkwijze garanderen wij u dat we niks over het hoofd zien en compleet zijn in de informatiebehoefte voor het maken van een juiste alimentatieberekening.

    Aanvraag formulier downloaden

    Neem contact op